Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Sorring Lervarefabrik A/S
75185413
Hovedgaden 8, 8641 Sorring
info@sorringler.dk
86 95 70 43

Betaling

Mulige betalingsmuligheder:

- Dankort 

- VISA

- Mastercard

- Mobilepay

- JCB

- Unionpay

 

Bemærk, at der opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt udenfor EU.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

 

Priser

Alle priser er inkl. moms. Priserne er dagspriser, og opdateres løbende. Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne pga. trykfejl, skattejusteringer og råvarepriser.

 

Hvis en pris åbenlyst er behæftet med fejl, og kunden rimeligvis burde havde indset dette, er Sorring Lervarefabrik A/S ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Bestilling

Vi tager forbehold for forkert lagersaldo, udsolgte varer og fejl i billeder og tekster i kataloget samt på hjemmesiden. Farver der er billedligt gengivet i kataloget og på hjemmesiden, kan afvige fra produktets reelle farve da farver kan variere afhængigt af f.eks. lyssætning og farvegengivelse på forskellige skærme. 

Skulle der være nogle af dine bestilte varer der ikke er på lager, streges disse fra ordren, og dine penge refunderes hurtigst muligt. Betydende at vi ikke restnoterer manglende produkter til senere levering. 

 

Leveringsbetingelser

Fragt

Sorring Lervarefabrik A/S anvender fragtfirmaerne GLS og Danske Fragtmænd til udbringning ar varer. Vi bestræber os på at kunne levere dine varer fra dag til dag, ved betilling inden kl 10:00. Estimeret fragtpris fremgår ved bestilling, og afhænger af ordrens vægt samt dimensioner.


Sorring Lervarefabrik A/S leverer kun til dansk fastland, brofaste øer samt Bornholm.

 

Levering til Grønland og Færøerne forgår med flytransport med GLS.

Fragtmetode og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Udvalget af fragtmetoder og dermed fragtpriser kan derfor variere, da forskellige årsager såsom vægt og varens dimensioner afgør fragtmulighederne.

Afhentning

Du kan vælge selv at afhente dine varer hos Sorring Lervarefabrik A/S, hvilket er gratis. Har du ikke mulighed for at afhente varerne i vores åbningstider, er det muligt at få varerne sat ud. Ring eller skriv til os for denne løsning.

 

E-mail: info@sorringler.dk

Tlf. nr. +45 86957300

Hovedgade 8, 8641 Sorring

Find vores åbningstider her.

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Du bedes være opmærksom på at du ved modtagelsen alene må håndtere varen, så du kan fastlægge varens funktion og art. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Ved varer der er specifikt fremstillet til dig bortfalder fortrydelsesretten, ligeledes gør sig gældende hvis en forsegling af en vare er blevet brudt, og derfor ikke er egnet til retunering grundet sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager.

Fortryder du dit køb bedes du kontakte os. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte modtagelsen uden samtidig at give os besked.

 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@sorringler.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i på denne side.
 

Fortrydelse af en del af købet

 

Det er muligt kun at returnere dele af ordren, selvom det er købt samlet. Bemærk, at du ikke får fragtomkostninger retur, ved fortydelse af en del af købet.

 

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.
 
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare. 

 

Returnering


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: flydende varer.

 

Varen sendes til:

Sorring Lervarefabrik A/S

Hovedgaden 8

8641 Sorring

 

Vi modtager kun pakker der er sendt direkte til adressen.

Det er også muligt selv at aflevere varerne på ovenstående adresse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.  

 

Garanti er en service, som ligger ud over købeloven. Hvis produktionsfejl viser sig indenfor garantiperioden, som bestemmes af producenten, afhjælpes denne med reparation eller ombytning – efter producentens valg.

 

 

Persondatapolitik


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  
 
Personoplysningerne registreres hos Sorring Lervarefabrik A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@sorringler.dk


Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  
Den dataansvarlige på www.sorringler.dk er Lars Bak Kristiansen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte: info@sorringler.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -
http://ec.europa.eu/odr

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Hent fortydelsesformular

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.05.2020